Route op maat

TukTukhuren.be

Uniek vervoer voor kleine(6 p) tot grote aantallen(112 p).

Tuk Tuk - Oldtimerbus - Toeristisch Treintje

Route op maat

Wat te doen? Geen probleem, wij kunnen uw dagplanning opmaken.

  • U kunt, indien gewenst opgehaald worden aan uw verblijfplaats.
  • Wij brengen u naar een prachtig etablissement voor een aperitiefje. Daarna geniet u van een heerlijk pruttelpotje met frietjes.
  • We trekken verder naar het meest gekende volksspelencaf√© van onze regio. Hier kunt u tientallen spelletjes spelen, goed voor urenlang plezier!
  • Tijd voor een bezoekje aan de boerderij. Een interactieve rondleiding doorheen de stalen onder leiding van een superenthousiaste boerin. We zien live hoe de koetjes heden ten dage worden gemolken. De kleintjes krijgen de mogelijkheid om de kalfjes te aaien en wat eten te geven aan het jongvee.  

U hebt bovenstaande reeds gedaan? Zijn er alternatieven? Absoluut!! U kan genieten van een spelletje Boltra(superleuk voor jong en oud). We kunnen een bezoek brengen aan de brouwerij Sint Bernardus, enz...enz...

Wij zitten op een boogscheut van het Heuvelland. Ontdek deze prachtige streek met een ritje op de Cordoba zetellift. Breng een bezoek aan de welgekende wijndomeinen.

U vraagt wij combineren!


Verder kunnen er oorlogsroutes worden gedaan (met professionele gids) in de regio Ieper - Poperinge! We bezoeken de meest gekende trekpleisters en krijgen hierbij een deskundig woordje uitleg.